Damenes aften 2019.

På selveste kvinnedagen inviteres det til Damenes aften i Misjonskirken.

Kvelden arrangeres av «snellegruppa», en av menighetens cellegrupper. På Facebook-arrangementet som er etablert for kvelden – der du også kan melde deg på og finne mer opplysninger, står det følgende å lese:

«Vi ønsker å gi damene en anledning til å more seg litt, og arrangerer derfor damenes aften på Misjonskirken i Farsund. Vi har bestilt herlig tapas fra Bålyjentene, og ordner et fristende dessert/ kakebord spesiallaget for anledningen. Vi har fått vår egen pastor Maria Morfjord til å holde en appell og det blir musikk og mye spennende og morsomt gjennom kvelden. Alle damer fra alle kanter er hjertelig velkomne (18+)

Bindende påmelding innen 22. februar ved å vippse 350,- (merk navn evt. matallergi) til tlf.nr 98036062 (Nina Viken).

Ta med deg en venn eller ti og meld deg på nå!»

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: