Bli på marsj for Barnekirka

Søndag 4. juni kl. 15.00 utfordres du til å vandre for Barnekirka fra Selvaagparken i Vanse.

Det er Sparebanken Sør som arrangerer – og støtter lag og foreninger med penger.

Marsjen ble første gangen arrangert i 2022. Konseptet går ut på at lag og foreninger melder seg på i forkant. På selve marsjdagen er det bare for alle som ønsker å møte opp og opplyse om hvilket lag eller forening de vil gå for. Hver marsjdeltaker får en stemmeseddel de legger i en boks til laget eller foreningen de velger.

Alle de påmeldte organisasjonene får betalt ut ifra hvor mange marsjdeltakere som møter opp.

– Jo flere som går, jo mer penger får de til sin forening, forklarer Einar Foss Kvavik i Sparebanken Sør på bankens egen nettside.

Gjennom Sparebanken Sør-marsjen vil banken dele ut 200 000 kroner i hver by. Det fordeles ut fra hvor mange som går for hvert lag.

Din deltakelse kan altså bety kroner i kassa for Barnekirka.

Bli med, da vel!

Bildet til denne saken er tatt av Lars Otto Fredriksen og hentet fra Wikipedia.

The Asidors fremfører «One Day at a Time (Sweet Jesus)».

Alle sammen-gudstjeneste 4. februar 2024. Barnekoret Voice of Joy deltok med sang.

Velkommen til Alle sammen-gudstjeneste

Søndag 26. mai kl. 11.00 er du hjertelig velkommen til Alle sammen-gudstjeneste i Misjonskirken.

17. mai-fest. Per-Erik Drønen og Henning Turøy ledet.

Se bildene fra 17. mai-festen

17. mai kl. 18.14 ble det - tradisjonen tro - holdt nasjonalfest i Misjonskirken. Og FOR en fest det ble. Se bildene her.

Pinsehelgens musikkvideo

Kollektivet Lovsang synger «Hellig».

Han taler på pinsemøtet

Det er ingen gudstjeneste på søndag, men det er fordi vi inviterer til kveldsmøte på 2. pinsedag kl. 19:00!

17. mai kl. 18.14

Det duket for fest på nasjonaldagen også i år.

St. Stephen's Twickenham fremfører «Days of Elijah».

Gudstjeneste 17. september 2023. Pastor Markus T. Kleppe taler.

Pastoren vår taler på søndagens gudstjeneste

Velkommen til ny gudstjeneste søndag 12. mai kl. 11.00.

Chris Blue og deler av Gaither Vocal Band fremfører«I Can't Even Walk (Without You Holding My Hand)».