Alle sammen møte

Vi starter høsten med et Alle sammen møte i Farsund Misjonskirke søndag 21. august kl. 11:00. Her er alle velkommen, både store og små. Det blir et fullt program med lek, intervjuer, andakt av Astrid Danielsen, lovsang av Jorunn Rudlende, og presentasjon av den nye pastoren vår Markus Terje Kleppe. Etter møte kan du bli igjen på kirkekaffe hvor det blir servert is og kake.

Hjertelig velkommen!

Onsdagskafè

Onsdag 5. oktober kl. 12:00 blir det Onsdagskafè i Farsund Misjonskirke.

Randi slutter som administrasjonsleder

Randi som har arbeidet som administrasjonsleder slutter i sin stilling 30. september. Styret vil takke Randi for jobben hun har gjort som administrasjonsleder i menigheten. Du har hatt god orden og forbedret mye av det administrative den tiden du har vært i stillingen. Gud velsigne deg videre!

Gudstjeneste

Hjertelig velkommen til Gudstjeneste kl 11:00 kommende søndag. Anne Siv Unhammer taler og Hanne Turøy leder Lovsang.

Gudstjeneste m/Barnekirke og presentasjon av konfirmanter

Hjertelig velkommen til gudstjeneste kommende søndag kl. 11:00. Husk å ta med barna! Denne gangen blir det Barnekirke samtidig med møtet. Gjerne bli igjen etter møtet, da blir det mat ordnet av Barnekirka.

Kveldsmøte med nattverd

Velkommen til kveldsmøte søndag 18. september. Ungdomspastoren vår Jan Erik Ødegård skal tale og det blir nattverd.

Kveldsmøte 11. september

Hjertelig velkommen til kveldsmøte kl. 18:00 i Farsund Misjonskirke. Merk deg tiden!

Søndagsskolens dag 2022

På søndag 11. september er det Søndagsskolens dag og dette feires med et arrangement i Listahallen kl. 12:00.

En festdag for vår nye pastor

Det var duket til festbord - og fest ble det - da menighetens nye hovedpastor, Markus Terje Kleppe, ble innviet søndag 4. september. Se bilder fra festen her.

Pastor-innsettelse kommende søndag

Søndag 4. september kl. 11:00 blir det festgudstjeneste i Farsund Misjonskirke. Under gudstjenesten blir det innsettelse av den nye pastoren vår Markus Terje Kleppe!