Hopp til innhold

Gospelsang fra Vokal

Førstkommende søndag 10. april kl. 11.00 blir sørstatsgospelgruppen Vokal nok en gang å høre i Misjonskirken.

Gospelgruppen deltar på søndagens kveldsmøte der vår egen pastor, Maria Morfjord, taler videre om temaet «Våg å tro».  I tillegg blir det troendes dåp av et flott kurdisk ektepar som bor på asylmottaket på Åpta. Maryam har vært kristen i 8 år, mens mannen Awat nettopp har tatt imot Jesus! Det blir også søndagsskole.

Sanggruppen Vokal består av fire lyngdøler og en listamann, som alle har til felles at de liker å synge og har en forkjærlighet for sørstatsgospel-musikken – her til lands ofte kjent som Gaither-stilen. Kvintetten henter sin inspirasjon fra Gaither Vocal Band og andre mannsgrupper som har denne særegne gospelmusikken som spesialitet. Men Vokal synger ikke bare på engelsk, gruppen har også låter med både norsk og svensk tekst på repertoaret. Felles for sangene de synger er at de har et klart evangelisk innhold og iørefallende melodier som fremføres i fir- og femstemte vokalharmonier.

Vokal startet opp høsten 2004. Besetningen består av sangerne Henning Persson (first tenor), Roy Salvesen (lead), Odd Kjell Skjørli (lead og second tenor) og Svein Herdal (bass) fra Lyngdal misjonsmenighet, samt Svein Morten Havaas (piano og baritone) fra Lista, med tilhørighet i Farsund misjonsmenighet.

Gruppen har foruten å synge på møter i sine to hjemmemenigheter i Lyngdal og Farsund også deltatt med sang på en rekke møteaksjoner, møter og arrangementer i distriktet – i tillegg til egne konserter. Vokal har fått en fin inngang i det etablerte Gaither-miljøet, og har blant annet holdt egen konsert hos Finsland Gaither Klubb, som er flaggskipet innen sjangeren på Sørlandet.

Blant høydepunktene til gruppen så langt kan nevnes konserter med Gaither-duoene Woody & Vonnie Wright, den blinde pianisten Gordon Mote, avdøde Stephen Hill, Reggie & Lady Love Smith og ikke minst konsert sammen med den kanskje aller mest kjente Gaither-vokalisten, Lynda Randle. Henne har de delt scene med både i Filadelfiakirken i Vennesla i 2008, på en stor svensk Homecomingfestival i Jönköping i Sverige i august 2011 og i KVS-hallen i Lyngdal et par uker senere. På festivalen i Sverige deltok for øvrig kjente Gaither-artister som Marshall Hall, Karen Peck & New River og The Collingsworth Family.

I februar 2010 og mars 2013 deltok gruppen også på Gaither-stevnet ”Singin’ in the City” i henholdvis IMI-Kirken i Stavanger og Fredheim Arena i Sandnes foran flere hundre mennesker sammen med blant annet Gaither-gruppene Talley Trio, Reggie & Lady Love Smith og Charlotte Ritchie fra USA.

Les mer om Vokal på deres hjemmeside – eller følg dem på Facebook.

Vel møtt søndag formiddag!

Onsdagskafè

Onsdag 5. oktober kl. 12:00 blir det Onsdagskafè i Farsund Misjonskirke.

Randi slutter som administrasjonsleder

Randi som har arbeidet som administrasjonsleder slutter i sin stilling 30. september. Styret vil takke Randi for jobben hun har gjort som administrasjonsleder i menigheten. Du har hatt god orden og forbedret mye av det administrative den tiden du har vært i stillingen. Gud velsigne deg videre!

Gudstjeneste

Hjertelig velkommen til Gudstjeneste kl 11:00 kommende søndag. Anne Siv Unhammer taler og Hanne Turøy leder Lovsang.

Gudstjeneste m/Barnekirke og presentasjon av konfirmanter

Hjertelig velkommen til gudstjeneste kommende søndag kl. 11:00. Husk å ta med barna! Denne gangen blir det Barnekirke samtidig med møtet. Gjerne bli igjen etter møtet, da blir det mat ordnet av Barnekirka.

Kveldsmøte med nattverd

Velkommen til kveldsmøte søndag 18. september. Ungdomspastoren vår Jan Erik Ødegård skal tale og det blir nattverd.

Kveldsmøte 11. september

Hjertelig velkommen til kveldsmøte kl. 18:00 i Farsund Misjonskirke. Merk deg tiden!

Søndagsskolens dag 2022

På søndag 11. september er det Søndagsskolens dag og dette feires med et arrangement i Listahallen kl. 12:00.

En festdag for vår nye pastor

Det var duket til festbord - og fest ble det - da menighetens nye hovedpastor, Markus Terje Kleppe, ble innviet søndag 4. september. Se bilder fra festen her.

Pastor-innsettelse kommende søndag

Søndag 4. september kl. 11:00 blir det festgudstjeneste i Farsund Misjonskirke. Under gudstjenesten blir det innsettelse av den nye pastoren vår Markus Terje Kleppe!