17. mai-fest 2017.

Tradisjonen tro blir det god mat, godt program og god stemning når det inviteres til nasjonalfest til det symbolske tidspunktet på selveste 17. mai.

På programmet står synging av nasjonalsanger og 17. mai-sanger ellers, lek og moro, bønn for landet og tale. Sistnevnte er det vår kjære pastor, Maria Morfjord, som skal holde. Og selvsagt skal tradisjonen med å kåre «Årets 17. mai’er» videreføres. Hvem har gjort seg fortjent til den prisen i år?

Pyntekomiteen legger sin flid i å gjøre bordene og kirkesalen vakker på nasjonaldagen. Kjøkkengjengen og medhjelpere sørger for at bevertningen blir som den pleier på disse festene: Knallgod! Det blir koldtbord med alt man kan ønske seg – og mere til. Både kaffe og dessert.

Dagens kollekt er av den RAUSE slagen. I år som i fjor går den til russens hjertesak. Den er i år Kreftforeningen. Vi har noen russ i vår midte. Representanter fra årets russekull på Eilert Sundt vil være til stede for å fortelle litt om prosjektet. Ta med godt med penger – eller sørg for at kortet eller Vipps-kontoen er tilgjengelig!

Dette MÅ du ikke gå glipp av. Sett av kvelden sammen med venner i Misjonskirken!

E-postadressen din vil ikke bli publisert.

2015 © Misjonskirken
Følg oss: