(06)-Fotolia_39656432_Subscription_Monthly_L_growdlyI menigheten har vi forskjellige husgrupper. De samles annenhver uke – i partallsuker. Noen av gruppene samles i hjemmene på onsdager, mens andre møtes torsdager i Misjonskirken.

Disse smågruppene er arenaer for samtaler, bibelstudier, bønn og forbønn. Ønsker du å bli med i en gruppe kan du ta kontakt med pastor Maria Morfjord. Vi vil gjerne ha flest mulig med i smågruppene – og aller helst få flere grupper!

Ønsker du å være med i, være vertskap eller lede en smågruppe?

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding

Er du ungdom er connectgrupper noe for deg

Connect-logoConnect er ungdomsarbeidets smågrupper. Connect-gruppene er grupper på mellom 5 og 15 ungdommer som samles annen hver uke hjemme hos hverandre, eller i kirka. De samles for å lese Bibelen sammen, og for å leke og ha det moro sammen. Hensikten med connect-gruppene er at ungdom skal connecte med Gud, kirka og andre mennesker. Farsund Misjonskirke kjøre denne virkegren i samarbeide med Lyngdal Misjonskirke. Målet med Connect-gruppene er at hver enkelt ungdom skal bli sett, og få et personlig forhold til Jesus og nye venner i menigheten.